Wibra-klant noemt aankoop "uiterst gevaarlijk": "Diepe snee opgelopen, moest medische hulp zoeken"

door: STS
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Een klant heeft een nare ervaring achter de rug met een item dat ze bij Wibra kocht. De klantendienst van Wibra zegt geschrokken te zijn ervan.

"Graag wil ik een klacht indienen over dubbelwandige glazen die ik bij Wibra heb gekocht", schrijft een vrouw op Trustpilot, een website waar consumenten recensies kunnen achterlaten.

"Tot mijn grote teleurstelling bleek de binnenwand van het glas extreem dun en kwetsbaar. Tijdens het afwassen brak de binnenwand plotseling, wat resulteerde in een diepe snee in mijn hand. Deze verwonding was zo ernstig dat ik medische hulp ben moeten gaan zoeken en hechtingen heb gekregen."

"Ik vind dit niet alleen zeer teleurstellend in termen van kwaliteit, maar ook uiterst gevaarlijk. Het product voldoet naar mijn mening niet aan de normen van veiligheid die ik van een dergelijk product mag verwachten."

Wibra schrikt van verhaal

De klantendienst van Wibra reageerde op de recensie. "Beste, bedankt voor je review. Hier schrikken wij van. Zou je even via webshop@wibra.nl, of het klachtenformulier op onze webshop, contact met ons op willen nemen? Dan gaan wij dit netjes voor je oplossen!"

Volg Redactie24 nu op Instagram