Klant beschuldigt Colruyt van bedrog: Supermarktketen bijt van zich af

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Colruyt beschuldigt de supermarktketen van bedrog. Een medewerker van de klantendienst legde uit wat er aan de hand is.

"Altijd opletten met hun promo's", schreef een klant onlangs op de Facebookpagina van Colruyt. "Bijvoorbeeld: gisteren kostte een blikje cola zero van 33 cl 0,71 euro. Vandaag een promo: -15% vanaf 30 blikjes. Plots kost een blikje 0,77 euro. Ze zetten u altijd in 't zak. Zo is het heel gemakkelijk."

De klantendienst van Colruyt verduidelijkte hoe dit kan: "Ik begrijp dat dit verwarrend kan overkomen. Colruyt garandeert je al meer dan 50 jaar de laagste prijs. Dit wil zeggen dat we een prijsvolger zijn."

"Jouw Colruytwinkel volgt de prijzen van de concurrenten in de buurt. Het is dus perfect mogelijk dat de prijs eerder lager stond omdat er een concurrent een lagere prijs had. Intussen is de prijs bij die concurrent gestegen en kijken we naar de laagste prijs op dit moment."

"We geven ook telkens de prijs per kg/liter of eenheid mee om zo transparant mogelijk te communiceren", gaf de klantendienst nog mee.

Volg Redactie24 nu op Instagram