Colruyt heeft belangrijk nieuws: "Gloednieuw, zo winnen klanten tijd aan de kassa"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Colruyt

Colruyt heeft een winkel helemaal vernieuwd. Nu zijn de verbouwingen klaar en worden klanten uitgenodigd op een opendeuravond.

De Colruyt aan de Antwerpseweg in Geel heropent op woensdag 11 september 2024. "De winkel kreeg een geoptimaliseerde winkelroute, de beenhouwerij werd vernieuwd en uitgebreid tot zo’n 99 m², en een gloednieuw broodmeubel deed zijn intrede."

"We testen een nieuwe opstelling in de beenhouwerij waarbij we vis en veggie bij de vleesproducten presenteren. Zo kunnen klanten makkelijk en overzichtelijk kiezen. De beenhouwers blijven makkelijk aanspreekbaar bij vragen of voor speciale bestellingen dankzij het open atelier.”

Tijd winnen aan de kassa

"Ook het gloednieuwe broodmeubel is het ontdekken waard. Het garandeert de kwaliteit langer en klanten drukken zelf de barcode af voor het gekozen brood. Zo winnen ze tijd aan de kassa."

Opendeuravond

Op dinsdag 10 september wordt er een opendeuravond gehouden in de winkel. "We kijken er met het hele team van 55 winkelmedewerkers en 11 beenhouwers naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen", zegt gerant Violeta Lumi.

"En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond, op dinsdag 10 september van 17.00 uur tot 20.00 uur."