Albert Heijn stunt met forse promoties: Klanten kunnen deze week veel geld besparen

door: MRO
Albert Heijn
Afbeelding bron: Photonews

Albert Heijn pakt deze week opnieuw uit met bijzonder straffe promoties. De supermarktketen titelt de folder deze week met 'Mega kleine prijsjes' en maakt die belofte waar.

Klanten kunnen veel geld besparen met aankopen bij Albert Heijn deze week. Tientallen producten staan in de folder van de supermarktketen onder de noemer 'Mega kleine prijsjes'. 

Heel wat merkproducten kunnen klanten nu fors goedkoper kopen. Starbucks ijskoffie kost nu slechts 0,99 euro per stuk in plaats van 1,99 of 2,69 euro. Potten sauzen van Pauwels (240 - 245 gram) kosten 0,79 euro in plaats van 1,79 euro en een blikje Coca Cola (0,25 l) betaal je nu 0,49 euro in plaats van 0,79 euro. Het zijn slechts enkele voorbeelden.

Verder zijn er nog heel wat producten waar Albert Heijn nu 25% korting op geeft. En dat is nog niet alles want er zijn ook nog '+ gratis promoties'. Bijvoorbeeld op alle wasproducten van Robijn geldt 1+1 gratis, net als op Sun producten voor de vaatwasser. Maar er zijn ook nog acties 3+2 of 2+1 gratis.