Jumbo opent eerste Foodmarkt in België: Meteen grote stormloop van klanten

door: STS
Jumbo Foodmarkt
Afbeelding bron: Jumbo

Jumbo heeft haar allereerste Foodmarkt in België geopend. Dat gebeurde op woensdag 11 september, en het bracht meteen veel volk op de been.

Om 11.00 uur ging de Jumbo Foodmarkt aan de Vliegtuiglaan in Gent open. Een uur eerder stonden er al honderden klanten aan te schuiven aan de ingang.

Het gaat om de grootste Jumbo-winkel in België, met een oppervlakte van zo'n 3.000 vierkante meter. "De gloednieuwe Jumbo Foodmarkt biedt klanten een volledig nieuwe foodbeleving", klinkt het bij de Nederlandse supermarktketen.

"Dit onder meer dankzij uitgebreide versateliers, waar elke dag verse maaltijden worden bereid door specialisten, met producten uit Gent en omstreken, om ter plekke van te genieten in het gezellige Foodcafé, of om mee te nemen."

Van pizza tot kip aan 't spit en sushi

"De gerechten zijn ontwikkeld in ons eigen Foodcollege. Denk hierbij aan vers bereide pizza’s, soepen en quiches, een breed assortiment grillspecialiteiten, waaronder kip aan 't spit, pulled pork of spare ribs, maar ook verschillende gegrilde groenten. Daarnaast vinden klanten er bereide broodjes, wraps en salades en verse sushi en traiteurgerechten."

De Jumbo Foodmarkt in Gent is van maandag tot en met zondag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur, ook op feestdagen.

Volg Redactie24 nu op Instagram