Klant van Lidl merkt iets vreemds op aan prijs van product: "Verklaar dit eens?"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Lidl heeft iets vreemds opgemerkt. Er werd een product - met korting -  duurder verkocht dan dat het aanvankelijk geprijsd stond.

"Willen jullie mij en al jullie andere trouwe klanten eens nader verklaren hoe dit komt?", schrijft de man op de Facebookpagina van de supermarktketen.

"Hoe kan het dat xxl douchegel, die lange tijd aan een stuk aan 1,99 euro stond bij jullie, nu plots 2,99 euro kost, mét 24% korting? Zonder korting zou het dus eigenlijk vroeger het dubbele van de prijs gekost hebben, terwijl dat duidelijk niet zo is..."

Lidl biedt excuses aan

Lidl neemt de klacht serieus. Een medewerker reageerde op het bericht: "Mijn oprechte excuses voor deze ervaring! Lidl draagt kwaliteit hoog in het vaandel en ik zou dit heel graag verder onderzoeken."

De klant werd verzocht de EAN-code op de verpakking door te geven, alsook het lotnummer en de houdbaarheidsdatum. "Kan je deze informatie en een duidelijke omschrijving van het exacte probleem doorsturen naar customercare@lidl.be? Ik maakte al een dossier op."

Volg Redactie24 nu op Instagram