Supermarktketen Jumbo pakt uit met opmerkelijke primeur in België

door: MRO
Jumbo
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo kondigt een primeur aan voor België: de supermarktketen heeft de eerste Jumbo Foodmarkt van België geopend. Hiermee wil de Nederlandse supermarktketen een volledig nieuwe foodbeleving aan de klanten bieden.

De eerste Jumbo Foodmarkt op Belgische bodem bevindt zich in Gent. Het is een nieuw concept dat alles onder één dak biedt: dagelijkse boodschappen en verse en lokale maaltijden uit eigen versateliers.

De supermarkt heeft uitgebreide versateliers met streekproducten, waar dagelijks verse maaltijden worden bereid die ontwikkeld werden door het Foodcollege van Jumbo.

Deze supermarkt heeft meer dan 2.500 lokale artikelen, er is ook een uitgebreide visafdeling en een banketbakkersassortiment met lekkernijen. Klanten kunnen de ingrediënten kopen om thuis een recept te bereiden of een kant-en-klaar product meenemen voor thuis of onderweg.

Maar klanten kunnen een product ook nuttigen in het Foodcafé in de winkel. Daar kunnen liefst 60 gasten zitten.

"Inclusief het Foodcafé én een proefkeuken waar we diverse activiteiten zullen organiseren, biedt onze nieuwe winkel zo’n 3000 m2 aan foodbeleving. Dat is te vergelijken met een half voetbalveld en is daarmee onze grootste Jumbo winkel in België", klinkt het bij filiaalmanager Nico Dewaele.