Netflix-kijkers zijn diep onder de indruk van prachtige dramafilm: "De tranen vloeiden’”

door: WVDS
Gifted Netflix film
Afbeelding bron: YouTube

Op Netflix staat een film die een grote indruk nalaat bij de kijkers. Wij vinden hem de moeite waard om voor te stellen.

Met de film Gifted krijg je een wervelende dosis liefde. Een opbeurende film die je dag kan opfleuren. Kijkers laten zich makkelijk meeslepen in dit ontroerende en liefdevolle verhaal. “Gifted op Netflix. Echt de beste film die ik in lange tijd heb gezien. Een aanrader, een echte feelgoodfilm.”

“Lang geleden gezien… het is de moeite waard om hem nog eens te kijken, wat ik ook deed en de tranen vloeiden opnieuw… het is een echte tranentrekker… zelfs de tweede keer… geweldig!”

Waarover gaat het verhaal van Gifted op Netflix?

Frank (Chris Evans) is toegewijd en werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat zijn jonge nichtje Mary (McKenna Grace) een gelukkig en comfortabel leven leidt. Mary, zeven jaar oud en net zo intelligent als haar overleden moeder, groeit op onder de hoede van haar oom Frank.

Echter, er is onenigheid over het opvoedingsproces van Mary, met haar grootmoeder die gelooft dat het belang van eersteklas onderwijs verreweg sociale relaties overtreft. Deze overtuiging leidt tot een conflict tussen de twee familieleden. Maar wie zal uiteindelijk de overhand krijgen in dit meningsverschil?

De hoofdrolspelers zijn Chris Evans, McKenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate en Octavia Spencer. De on-screen chemie tussen Grace en Evans is een absoluut genot om te bekijken.

"Zij speelt de pannen van het dak", recensent over Gifted

“Als er een Oscar zou bestaan voor beste actrices die heel jong zijn, dan zou McKenna Grace die zeker weten hebben gewonnen. Zij zorgt er namelijk voor dat je Gifted meer dan alleen maar een voorspelbare dramafilm vindt. Ze speelt de pannen van het dak”, laat een recensent weten.

Tags