'Thuis'-kijkers hebben zo hun twijfels: "Vertrouw dat zaakje niet"

door: LHX
Thuis - Rosa
Afbeelding bron: VRT1

In 'Thuis' zit Tamara nog steeds met heel veel vragen over Leo. Eindelijk komt er echter wat schot in de zaak. Of toch niet...?

"Ik heb met de rechter gesproken. Hij gaat de zaak niet direct kunnen behandelen", zien we deze week Sasha tegen Tamara zeggen in 'Thuis'. "Hij wil gewoon geld. Zo werkt dat hier. Als je betaalt komt je dossier bovenop de stapel. Cash, liefst dollars."

Tamara hoeft er geen seconde over na te denken. "Als dat helpt, doe ik het", antwoordt ze. De kijkers hebben echter hun twijfels over de oprechtheid van Sasha.

"Duidelijk niet te vertrouwen", reageren ze op sociale media. "Ik heb er geen goed gevoel bij." "Ik vertrouw dat zaakje niet." 

"Ik denk dat zij samenwerkt met Bob", wordt er gespeculeerd. "Ik denk dat dit opgezet spel is." "Ik vrees dat Tamara het slachtoffer wordt van malafide en op geld beluste criminelen..." "Ze loopt er met beide voetjes tegelijk in."

Toch zijn er veel mensen die Tamara begrijpen. "Ze staat nergens, hé, wat kan ze doen?", schrijven zij. "Ik denk dat je voor je kind alles doet en iedereen gelooft."

Tags Thuis