Vrouw begraaft baby in tuin na geheime zwangerschap: Zo kwam alles aan het licht

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Er zijn twee babylijkjes aangetroffen in een tuin. Een 22-jarige vrouw werd gearresteerd nadat tests haar DNA aan een van de twee lijkjes linkte.

Chiara Petrolini uit het Italiaanse Traversetolo was met haar ouders op vakantie in New York toen de hond van haar grootmoeder een babylijkje opgroef in de tuin van hun villa. De politie werd verwittigd en ging ter plaatse. Het onderzoek leidde al snel tot de ontdekking van een tweede lijkje.

DNA-tests hebben uitgewezen dat de 22-jarige Chiara de moeder is van de eerste baby die gevonden werd. Ze zou op 7 augustus in haar eentje in de villa zijn bevallen. Daarna zou ze het kindje gedood en begraven hebben. De politie heeft ontdekt dat ze op Google had gezocht naar "hoe aborteer ik een kind?".

Zwangerschap geheim gehouden

De vader van het kind, een ex van de jonge vrouw, zegt dat hij nooit wist dat zijn vriendin zwanger was. Ze hield dit dan ook verborgen door zichzelf uit te hongeren en niet bij te komen. De autoriteiten zijn tot de conclusie gekomen dat noch haar ex, noch haar ouders betrokken waren bij de dood van de baby.

Tweede baby

De tweede baby die gevonden werd, werd meer dan een jaar geleden geboren. De politie voert verder onderzoek, meldt The Sun.