Dit antwoord van Zita Wauters kan papa Koen wel eens verrassen

door: WVDS
Zita Wauters
Afbeelding bron: VTM

Zita Wauters was te gast bij radiozender MNM. En als dochter van Koen Wauters stelde men haar daar enkele vragen over Clouseau. Maar Zita loopt duidelijk niet constant met Clouseau-nummers in haar hoofd.

Bij MNM wordt Zita Wauters gevraagd: “Welk nummer van Clouseau zit rent-free in je hoofd?” “Dat vind ik moeilijk. Ik heb eigenlijk niet zo veel liedjes van Clouseau die zomaar in mijn hoofd opduiken.”

De reporter kan het niet geloven: “Dat kan toch niet dat jij nooit zomaar in de living staat en spontaan een liedje van Clouseau aan het zingen bent,” waarop Zita nog maar eens bevestigt: “Nee.”

Swentibold in Tien Om Te Zien

“Omdat ik ‘Swentibold’ heb moeten zingen in ‘Tien Om Te Zien’, heeft dat nummer wel veel in mijn hoofd gespeeld de laatste tijd. Dacht je echt dat ik dat de hele dag zou zingen?” reageert Zita Wauters verbaasd.

Ook blijkt dat Zita niet echt een favoriet Clouseau-nummer heeft. “Dat is ook een moeilijke, want dan hoor ik een lied tijdens een optreden en dan vind ik dat goed, maar daarna komt er nog een en dan denk ik weer: dat is ook goed.”