VTM

Na smeekbede van kijkers: Geweldig nieuws voor fans van ‘De Pfaffs’

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Er zijn heel wat families die enorm scoren met hun eigen realityserie. Constant gevolgd worden door een cameraploeg is voor de families Planckaert, Verhulst en Meiland de gewoonste zaak ter wereld.

Maar een van de grondleggers van het genre en eerste familie die kijkers lieten meegenieten van hun werk en privéleven waren De Pfaffs: Jean-Marie Pfaff, Carmen en hun dochters Kelly, Debbie en Lindsey en hun gezinnen.

Kijkers voerden druk uit nadat onvolledige reeks beschikbaar kwam

Er werd al enige tijd druk uitgeoefend om De Pfaffs opnieuw uit te zenden. Eerder werden al seizoenen van de Pfaffs ter beschikking gesteld van de kijkers via het VTM GO-platform, maar niet alle seizoenen waren beschikbaar.

Kijkers uitten hun ongenoegen en er ontstond online nogal wat ophef rond de uitzendingen. Daarom heeft VTM nu toch besloten alle seizoenen heruit te zenden op VTM2. Tot grote blijheid van hun fans.

De allereerste aflevering dateert al van 2002, toen organiseerde Kelly een tuinfeest en kreeg Jean-Marie Pfaff een ernstig motorongeluk. Ook superfan actrice Frances Lefebure laat op haar Instagram-verhaal weten heel blij te zijn met de terugkeer van De Pfaffs.