Zita Wauters stort zich in nieuw televisieavontuur: “Een unieke kans om mezelf uit te dagen”

door: WVDS
Ruth Beeckmans, Helmut Lotti, Zita Wauters, Manu Van Acker en Tine Embrechts
Afbeelding bron: VTM

VTM kondigt aan dat de opnames voor het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’ zijn gestart. Ruth Beeckmans, Helmut Lotti, Zita Wauters, Manu Van Acker en Tine Embrechts maken kennis met de zorgsector.

De groep BV’s volgt momenteel een pittige stoomcursus verpleegkunde. De vijf zullen intensief meedraaien op een afdeling van het UZ Leuven. Wie op welke afdeling terechtkomt, blijft nog even geheim.

Ruth, Helmut, Zita, Manu en Tine zullen ontdekken hoe bijzonder en emotioneel het is om met hart en ziel voor patiënten te zorgen. Begeleid door toegewijde verpleegkundigen draaien ze dag en nacht mee, staan ze klaar om de patiënten te helpen en beleven ze de zorg in al haar facetten.

Zita Wauters als jongste deelnemer: "Ik heb enorm respect en bewondering voor verpleegkundigen"

Er staat de groep een rollercoaster van spanning, passie en diepgaande emoties te wachten. Zita Wauters is de jongste deelnemer aan Een Echte Job: “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen en het harde werk dat zij dagelijks uitvoeren.”

“Door in hun schoenen te stappen, hoop ik niet alleen te ervaren wat zij doormaken, maar ook mijn steentje bij te dragen. En ik wil vooral nog eens laten zien hoe belangrijk hun werk is.”

“Daarnaast is dit een unieke kans om mezelf uit te dagen in een compleet nieuwe omgeving tussen deze zorghelden!” Een Echte Job zal vanaf 2025 te zien zijn bij VTM.