Volgers wensen Hilde Crevits allemaal sterkte toe na nieuwe zware klap voor haar

door: STS
Hilde Crevits
Afbeelding bron: Photonews

Cd&v-politica Hilde Crevits heeft opnieuw een zware klap te verwerken. Voor de derde keer op slechts enkele weken tijd moet ze afscheid nemen van een dierbare.

"Hij was sinds een dikke week terug thuis bij ons in de kangoeroewoning, maar vannacht verloor ook mijn schoonpapa, onze 'opa Roger' zijn strijd tegen kanker", liet Crevits donderdagochtend weten via Facebook.

Nadat ze nog maar pas haar beide ouders verloor, is dit opnieuw een klap voor haar. "'Neem tijd om te rouwen', adviseerden veel mensen mij de voorbije dagen, maar hoe doe je dat, als je drie (groot)ouders op evenveel weken verliest?"

Volgers drukken medeleven uit

Crevits' volgers op Facebook wensen haar massaal veel sterkte toe. "Innige deelneming en heel veel sterkte in deze zware periode van drie dierbaren die je heel nauw aan het hart lagen te verliezen op zo een korte tijd", lezen we.

"Wat een verlies. Wat een verdriet. Op zo korte tijd. Onbeschrijflijk. Een wolkje warmte en steun van hier naar jullie", schrijft een andere volger.

"Heel veel sterkte voor jullie familie in deze moeilijke periode. Het is zeer pijnlijk drie lieve mensen te moeten afgeven. De mooie herinneringen zijn de enige troost", is een ander van de 1.300 blijken van medeleven die Crevits al mocht ontvangen.