Vreselijk: Vrouw steekt vriend mes in zijn kruis en giet bleekwater over hem

door: STS
Dader
Afbeelding bron: Facebook.com/marlena.meczynskashiibashi

Een vrouw heeft haar vriend neergestoken omdat die geen seks met haar wilde. Ze goot ook bleekwater over hem.

De 37-jarige Marlena Meczynska-Shiibashi uit het Engelse Hastings had sinds 2011 een turbulente relatie met het slachtoffer. Toen haar partner weigerde om seks met haar te hebben wachtte ze tot hij in slaap viel. Vervolgens goot ze bleekmiddel over zijn gezicht.

Ze stak hem ook in het kruis, waarbij het mes zijn penis net niet raakte en in zijn dij belandde. Toen ze gearresteerd werd vroeg de vrouw aan agenten: "Weet jullie of het in zijn geslachtsdelen was, of niet?"

Gezicht vol woede

"Mijn eerste gedachten waren dat ik had geplast uit angst voor wat er gebeurde. Pas toen ik naar beneden keek, merkte ik dat het bloed uit een wonde was", citeert The Sun het slachtoffer.

"Toen keek ik naar haar en zag dat ze een gezicht vol woede had, en dat ze een mes vasthield. Ze kwam op me af met het mes."

Hij kon een kartonnen doos gebruiken om zich te beschermen, kon zijn vriendin wegduwen en wist het appartement te ontvluchten. De politie vond hem naakt en bebloed in de gang.

Jarenlange gevangenisstraf

De vrouw, een pianolerares, heeft in de rechtbank schuldig gepleit aan het verwonden van haar partner, met de bedoeling zwaar lichamelijk letsel te veroorzaken. "Ik wilde zijn penis raken, maar omdat hij bewoog, raakte ik zijn dij." Ze werd veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf.