Babysitter vermoordt jongetje (6) na broekplassen: "Mijn kind verdiende het niet om zo te sterven"

door: STS
Slachtoffer
Afbeelding bron: Instagram.com/charlynadele/

Een kind is om het leven gekomen toen zijn babysitter door het lint ging. De man folterde en vermoordde het jongetje.

De moeder van de 6-jarige Chance Crawford zette haar zoontje af bij de 41-jarige Ernest Lamar Love, een man die ze tijdens een dienst in de kerk ontmoet had. Hij zou op het jongetje passen terwijl zij nachtdienst ging doen in het ziekenhuis waar ze werkte.

De vrouw uit Placentia, in de Amerikaanse staat Californië, vertrouwde de man, die ze als een vriend beschouwde. Maar de veertiger zou woedend geworden zijn toen het jongetje in zijn broek plaste. Hij sloeg het kind met een stuk hout en goot bleekwater uit over de verwondingen.

Het jongetje zakte uiteindelijk in elkaar en had moeite met ademhalen. De babysitter bracht hem rond 01.30 uur 's nachts naar het ziekenhuis, waar de artsen versteld stonden van de open wonden die het kind had.

De hersenen van het jongetje waren ook opgezwollen en hij vertoonde nog andere verwondingen die overeenkomen met hevig door elkaar geschud te zijn worden. De kleine Chance overleed later.

"Ik vertrouwde hem echt met mijn zoon, hij hielp hem bepaalde angsten te overwinnen. Mijn kind stierf een brute dood. Het was wreed. Hij verdiende het niet om zo te sterven", citeert The Sun de moeder van het slachtoffer.

"God zal met hem afrekenen"

"Mijn zoon in die toestand zien was gewoon verschrikkelijk", zegt de vader van het slachtoffer. "Hij is niet eens vredig gestorven. Hij stierf een tragische dood en dat is niet eerlijk."

Over de dader, die aangeklaagd is wegens moord, zegt hij: "Hij verdient wat hem te wachten staat. Ik laat God met hem afrekenen."