Drie kinderen en hun vader dood aangetroffen: "En dat in onze rustige buurt, waar nooit iets gebeurt"

door: STS
Politiewagen met zwaailicht
Afbeelding bron: Unsplash

Drie kinderen en hun vader zijn bij hen thuis dood teruggevonden geworden. Volgens de politie wijst alles op een gezinsdrama.

De 3-jarige Dominik en zijn broertjes Nikodem en Kacper, een 2-jarige tweeling, werden op zaterdag 31 augustus dood aangetroffen in een woning in het Engelse Staines. Naast hen lag het levenloze lichaam van hun vader.

De politie heeft nu bevestigd dat het overlijden van de drie kinderen onderzocht wordt als moord. Er wordt niemand anders gezocht in verband met het onderzoek. "Dit is echt een tragisch incident en er wordt een grondig onderzoek ingesteld om vast te stellen wat er precies is gebeurd", werd verteld aan The Sun.

Buren zijn geschokt door het gezinsdrama. "Dit is het meest typische rustige stadje - je zou zoiets nooit verwachten. Het is gewoon een normaal huis in een vrij normale straat in een heel saaie plaats. Er gebeurt hier niets, het is een rustige buurt."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.