Kersverse papa verkracht jonge vrouw, maar wordt met wat geluk gevonden

door: BVDO
misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

In Leicester is een verkrachter gevat. Het bleek om een kersverse papa te gaan.

De 20-jarige Aria ging een avondje stappen in het Engelse Leicester. Ze had wat te veel op, maar vertrok om 3 uur ‘s nachts te voet naar huis, schrijft The Sun.

Op een gegeven moment werd ze wakker in wat ze dacht dat een taxi was. Ze vroeg de chauffeur om haar uit te laten stappen, maar dat gebeurde niet.

Het bleek uiteindelijk om een man te gaan die zich voordeed als taxichauffeur en haar oppikte. Hij sleurde haar naar de passagierszetel, trok haar kleren uit en verkrachtte haar.

Aria slaagde er uiteindelijk in om uit de wagen te geraken en naakt weg te rennen, maar had moest haar handtas met papieren en telefoon achterlaten. Ze kon opgevangen worden door de hulpdiensten.

Die gingen via een tracing app op haar telefoon op zoek naar de dader. Hij had de gsm verstopt tussen wat luiers onder zijn bed. Onder zijn hoofdkussen lagen haar kleren.

Toen de politie langsging om hem op te pakken deed zijn vrouw met hun kersverse baby op de arm de deur open. Hij lag nog in zijn bed. De verkrachter werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp