'Familie'-acteur Peter Bulckaen is het niet eens met de scenaristen: "Waarom?"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

In de podcast 'Familieklap' komt er elke week een 'Familie'-acteur aan het woord. In de recentste aflevering is dat Peter Bulckaen.

Peter Bulckaen speelt in 'Familie' de rol van Mathias. Zijn verhaallijn is momenteel erg heftig. Tussen hem en Vanessa gaat het, sinds zijn overspel is uitgekomen, alleen maar bergaf. Het is zelfs al zover gekomen dat Vanessa hem heeft ontslagen uit zijn eigen bedrijf.

Hoewel Mathias een grote fout heeft gemaakt, storen de kijkers zich toch vooral aan Vanessa, die het wel héél hard speelt. "Ambetant mens", klinkt het onder andere op sociale media. "Ik kan haar gezicht niet meer zien." "Ze werkt serieus op mijn zenuwen."

Hoewel Vanessa overdrijft, kan Peter haar toch tot op zekere hoogte begrijpen. "Ik snap beide kanten wel", zegt hij in 'Familieklap'. "Ze is natuurlijk heel zwaar ontgoocheld."

Ook hijzelf schrok erg toen de scenaristen hem vertelden dat de verhaallijn over zijn overspel eraan zat te komen. "Ik dacht: allé jongens... Hij is nu eens gelukkig met Vanessa en nu moet hij vreemdgaan! Godverdomme toch, waarom?"