Volgers zeggen allemaal hetzelfde over foto’s die Stephanie Planckaert deelt

door: WVDS
Stephanie Planckaert - Christopher Timmerman
Afbeelding bron: Photonews

Stephanie Planckaert deelt regelmatig foto’s van wat er allemaal gebeurt in haar gezin. Dat heeft ze het afgelopen weekend nog een keer gedaan.

“Alledaagse bijzonderheden”, schrijft Stephanie Planckaert bij een aantal foto’s genomen van haar familie en bij het kasteel.

Stephanie toont foto's van alledaagse mooi momenten, volgers genieten ervan

Ze toont inderdaad foto’s van alledaagse momenten: haar zoon Mageno met zijn opa Eddy Planckaert, dochter Elara in een prinsessenjurk of bij de minipaardjes.

Iluna mooi uitgedost, of de hond die met een speeltje afkomt. Allemaal foto’s die heel naturel zijn genomen. Hun volgers hebben allemaal dezelfde mening over de fotodump op Instagram.

“Mooie foto’s, prachtige mensen en familie,” of iemand schrijft: “Het mooiste aan jullie familie is dat alles zo echt is, zoals het is, niks geforceerd. Fijn om jullie samen bezig te zien. Chapeau.”

Natuurlijk vallen er wel bepaalde zaken op aan de foto’s. “Ma Eddy, ik herkende u bijna niet met je haar zo wit geworden, wel mooi hoor. Heel mooie foto’s allemaal,” of “Stephanie, wat een knappe zoon.”