Teleurgestelde ALDI-klanten denken er wat van: "Het is misleidend"

door: STS
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

Enkele klanten van ALDI voelen zich teleurgesteld door de Duitse discounter. Ze waren naar de supermarkt getrokken om er een toestel te kopen, maar vonden het nergens.

ALDI maakte enkele weken geleden op Facebook reclame voor een multifunctionele meubelreiniger. Meerdere Franstalige klanten melden echter dat ze het artikel niet konden vinden in hun winkel, of in andere ALDI-supermarkten.

"Ik ging een paar dagen geleden naar de winkel om dit artikel te halen en het was er niet", klinkt het. "Toen ik op de website keek, was het er niet meer en zelfs niet als ik bij de voorgaande weken keek. Ik zie echter dat ik niet de enige ben die niets vond in de winkel."

Een ander schrijft: "Het is dus prima om het in je folders te zetten als het nergens in de winkel te vinden is? We zijn in verschillende ALDI-winkels geweest en het apparaat was er niet. Tenzij het personeel vooraf bediend werd of sommige klanten gereserveerd hebben. Misleidende reclame."

"Jammer dat dit bij ALDI niet kan zoals bij Lidl"

"Ik hoop dat jullie er nog meer krijgen want ik ben in verschillende winkels geweest maar heb er geen gevonden. Jammer dat je niet online kunt bestellen, zoals bij Lidl."

De klantendienst van ALDI reageerde nog niet op deze klachten.