Klant van bekende supermarkt is het nu wel beu: "Zeg, wat is dat tegenwoordig?!"

door: STS
Klacht - oplichting
Afbeelding bron: Shutterstock / fizkes

Een consument heeft zich op sociale media boos gemaakt op supermarktketen Delhaize. Hij ondervond problemen met leveringen aan huis.

"Wat is dat tegenwoordig met de leveringen van Delhaize?", vraagt de klant zich af op de Facebookpagina van de supermarktketen.

Het liep al meermaals mis met het leveren van de boodschappen aan huis, zegt hij. "De levering was weer verkeerd. Twee artikelen ontbraken en één pak was open, waarin de koekjes bloot lagen."

"Dat is nu één op de drie bestellingen die regelmatig verkeerd zijn, als het redelijke bestellingen zijn blijkt het precies zeer moeilijk."

"Dan bel je, en dan kunnen ze het niet oplossen, want ze kunnen de bestelling niet zien. Dat is nog geen enkele keer gebeurd. Gewoon ons uitvragen alsof we straks dieven zijn, door hun eigen fouten."

Colruyt en Albert Heijn

De klant vindt dat andere supermarkten het beter doen. "Colruyt en Albert Heijn leveren hier ook, evenveel, en daarbij zijn er nooit fouten. En als er eens eentje is, regel je het gewoon online."

"Het ergste is dat ze je blijkbaar niet geloven. De volgende keer laden we eerst alles uit alvorens te betalen en wachten ze nog maar tien minuten langer."

De klantendienst van Delhaize heeft nog niet gereageerd op de klacht.

Volg Redactie24 nu op Instagram