Klant van supermarkt is het kotsbeu: "Ik stuur dit door naar Economische Zaken"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een klant die geregeld een online bestelling plaatst bij een supermarkt vindt dat er te veel mis loopt. Op de Facebookpagina van Delhaize uit hij zijn ongenoegen.

"Erg wordt het, op vijf leveringen zijn er drie verkeerd", schrijft de klant. "Ook valse reclame die ze voeren, het is al de derde keer dit jaar dat we producten kopen voor gratis levering. Vandaag ook weer, ze waren binnen bij de bestelling, staat op de bon."

"Bij de levering is er één soort kiwi niet binnen, dus je moest drie schalen nemen. Omdat het er twee zijn rekenen ze ineens wel de levering aan. Dat is drie keer op korte termijn, en de uitleg is dan: je aankoop is niet volledig. Wel op mijn bestelling en bestelbon."

"Dit is valse reclame, ze mogen die kiwi's komen terugnemen. Het is online verkoop en wij hebben dat recht. Testaankoop zei ook dat dit geen praktijken zijn."

"Ik ga het nu doorsturen naar Economische Zaken. Tienduizenden euro's per dag aan reclame op radio en tv, dat gaat wel, en je dan bedriegen."

Half rotte rabarber en stinkende kip

De klantendienst van Delhaize heeft vooralsnog niet gereageerd op de klacht van de klant. Het is niet voor het eerst dat er mensen klagen over de thuisleveringen. Een andere klant werd dan weer geconfronteerd met half rotte rabarber en stinkende kip.

Volg Redactie24 nu op Instagram