VTM

Nieuwe bruid in Blind Getrouwd neemt opmerkelijke beslissing: “Daardoor durf ik me nu wel sexier kleden”

door: WVDS
Blind Getrouwd 32-jarige Jorina Van Rompaey uit Lier
Afbeelding bron: VTM

Een nieuw jawoord, klamme handjes, eerste en niet-meer-zo-eerste kussen, openingsdansen, het komt er allemaal aan in een tweede aflevering van Blind Getrouwd.

Een derde bruidspaar gaat zich vormen na Larissa en Simen, en Thomas en Karlien. De bruid wordt door VTM al bekend gemaakt: dat is Jorina.

Een 32-jarige dame die in de middelbare school waar ze werkt ook wel bekend is als ‘die van het onthaal’. Ze heeft ook twee zussen die in het complot zitten om haar te verrassen met haar deelname.

Jorina nam jaren geleden ingrijpende beslissing over haar lichaam

Jorina heeft zich een tijdje niet zo goed in haar vel gevoeld en nam daarom jaren geleden een ingrijpende beslissing. “Jaren geleden viel ik 15 kilogram af, en daardoor is mijn garderobe wel wat veranderd.”

“Mijn zussen noemen het soms mijn nieuwe imago, omdat ik me nu wel een keer sexier durf te kleden. Ik denk dat ik een heel ander trouwkleed ga kiezen dan acht jaar geleden, omdat ik mijn vormen nu meer in de kijker durf te zetten.”

“Op onze trouwdag zal mijn man me voor het eerst zien, dus mijn vormen mogen dan wel wat gezien worden. Ik ga voor boenk erop!”, lacht de goedlachse Lierse. Wie haar match is, gaan we deze avond op 16 september bij VTM te zien krijgen.