Klant van Wibra kan wel wenen na gebruik van Dasty-product: "Zou graag zien dat Wibra de schade betaalt"

door: STS
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Een klant van Wibra laat weten helemaal niet tevreden te zijn over een product uit het populaire Dasty-assortiment. Het gaat om Dasty Aroma Drops. Het product zou schade veroorzaakt hebben aan meubilair.

Via een recensie op Trustpilot liet de klant twee weken geleden weten voor het eerst Dasty Aroma Drops Home Fragrance te hebben gekocht bij Wibra.

"Er staat op de verpakking dat je het op een object kunt gebruiken zodat er een langdurige geur vrijkomt. Wat er niet opstaat, is dat het enorme schade aanbrengt op objecten", klinkt het.

"Op mijn dure zwarte houten tafel staat een vaas droogbloemen. Op die droogbloemen heb ik de drops gebruikt en ja, de geur verspreidt zich door de ruimte. De drops zijn echter door de bloemen gaan druppelen op de houten tafel en wat blijkt nu: het spul lost niet alleen mijn droogbloemen op, maar ook de zwarte verf van de tafel."

"Daardoor heb ik nu ongeveer 30 grijze vlekken op deze tafel, die ik er niet uitkrijg met wat voor middel dan ook! Elke minidruppel is te zien, het is ongelofelijk dat dit product op de markt te koop is."

"Wibra moet opdraaien voor reparatie van schade"

De klant vindt dat het verboden moet worden om het product te verkopen zonder dat op de verpakking vermeld staat dat het schade kan veroorzaken. "Ik voel me ontzettend misleid en zit nu met de vlekken op deze tafel. Ik zou graag willen zien dat Wibra voor de reparatie van de schade opdraait."

De klantendienst van Wibra reageerde: "Bedankt voor je review en wat vervelend wat er gebeurd is. Zou je even contact op willen nemen met ons via webshop@wibra.nl of via het telefoonnummer zoals vermeld op onze webshop? Dan gaan wij dit correct met jou oplossen!"

Volg Redactie24 nu op Instagram