HEMA pakt uit met seksspeeltje én korting: Volgers reageren enthousiast

door: STS
Hema
Afbeelding bron: Shutterstock / PixelBiss

Nadat vorige maand Kruidvat seksspeeltjes opnam in het assortiment van producten, is het nu de beurt aan HEMA. Op de Facebookpagina van de winkelketen werd het artikel in de kijker gezet.

"Soms is samen spelen leuker!", schrijft HEMA. "En voor dit soort momenten is er nu het 'Samenspeeltje', een koppelvibrator die is ontwikkeld door HEMA, in samenwerking met EasyToys."

"Go HEMA, weg met het taboe van niet praten over seks", schrijft een vrouw. "Hoe gaaf is dat", reageert een andere enthousiaste volger.

Er wordt ook heel wat afgelachen in de reacties. "Goh, dit is weer een hele andere uitvoering van een HEMA Worst", lacht een vrouw. "Ligt vast naast de rookworst", grapt een ander.

"Wat een triest dieptepunt. Neergangsfase", vindt een man. "Meer een hoogtepunt voor veel mensen hoor", klinkt de gevatte reactie van een andere volger.

Hoe werkt Samenspeeltje van HEMA?

Iemand wil wel weten hoe dit speeltje precies werkt. De klantendienst van HEMA antwoordde: "Dit flexibele ontwerp stimuleert tegelijkertijd de G-spot én de clitoris van de drager, terwijl je partner een strakker gevoel ervaart."

Het artikel, te zien op onderstaande afbeelding, kost normaal 34,99 euro, maar er wordt momenteel een mooie korting op gegeven, waardoor de prijs 24,99 euro bedraagt.

Seksspeeltje
Afbeelding bron: Hema