Klagen levert op: Colruyt zegt sorry en komt klant tegemoet

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Supermarktketens dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Als er iets fout loopt, aarzel dan niet om je beklag te doen. De kans is groot dat je een vorm van compensatie ontvangt.

Colruyt zette onlangs een promotie in de kijker op Facebook. Het ging om een 1+1 gratis actie op smeersalades van Délio. "Bekijk al onze toppromo's en krijg hoge kortingen op sterke merken", klonk het.

Een teleurgestelde klant liet weten dat ze niet van de promotie had kunnen genieten. "Ik ben vandaag naar de winkel geweest en heb beide producten gewoon betaald", schreef ze.

Colruyt biedt excuses aan

De klantendienst van Colruyt reageerde snel op het bericht, minder dan twintig minuten later al. "Wat jammer om te horen dat je je korting op de Délio-producten niet hebt ontvangen. Ik begrijp je teleurstelling en bied mijn excuses aan", schreef een medewerker.

"Maak je geen zorgen, we helpen je graag. Stuur ons een privébericht met een volledige kopie van je kassabon en het nummer van je Xtra-kaart. We zullen dit graag voor je rechtzetten. Bedankt voor je medewerking en geniet van je avond."

Volg Redactie24 nu op Instagram