Hier ligt nu de "meest moderne" Delhaize van heel Vlaanderen: "Zo maken we knapperiger brood"

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

In West-Vlaanderen is een van de winkels van supermarktketen Delhaize volledig vernieuwd. Naast de renovatie is er ook een gloednieuw winkelconcept gelanceerd, en een nieuwe manier van brood bakken.

Het gaat om de AD Delhaize in Zwevegem. "De inwoners van Zwevegem krijgen de meest moderne Delhaize-supermarkt uit heel Vlaanderen", klinkt het.

De winkel opende op 3 oktober officieel de deuren, na een grondige make-over die drie weken duurde. "We stapten af van de klassieke inrichting, ten voordele van een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte doorstroming, innovatie en inspiratie. De klant en de beleving staan meer dan ooit centraal."

Zo is er een nieuw winkelparcours voorzien. "Daarbij kunnen klanten die enkel iets nodig hebben uit de To Go-afdeling meteen naar de kassa."

Vernieuwd bakproces voor pistolets, stokbrood en piccolo's

De bakkerij kreeg totaal vernieuwd bakproces, dat voor knapperiger brood moet zorgen. "De pistolets, het stokbrood en de piccolo’s worden in Zwevegem op een andere manier gebakken. Het deeg kan eerst nog rijzen in de nieuwe remrijskast vooraleer het wordt gebakken. Dat zorgt voor een kwaliteitsverhoging en dus nog knapperiger brood."

Glutenvrije producten

Ten slotte is er ook een ruimere afdeling groenten en fruit voorzien, met een machine waarmee klanten vers fruitsap kunnen persen. Het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, werd uitgebreid.

Volg Redactie24 nu op Instagram