Francesco Planckaert en dochter Noa gaan straffe uitdaging aan: "Volledig buiten onze comfortzone"

door: LHX
Francesco en Noa Planckaert
Afbeelding bron: VTM

Vanaf 12 november kan je op VTM naar een gloednieuw programma kijken, 'Ver van huis'. Onder meer Francesco Planckaert en zijn dochter Noa doen eraan mee.

In 'Ver van huis' gaan vier bekende Vlamingen en hun zoon of dochter met elkaar de strijd aan. Ze worden gedropt in vier verschillende uithoeken van Europa, op meer dan 2500 kilometer van huis. 

Ze krijgen tien dagen om zo snel mogelijk hun weg terug naar België te vinden. Dat doen ze zonder geld, zonder eten en zonder smartphones.

Tijdens hun trip moeten ze zo snel mogelijk inchecken bij verschillende checkpoints. Elke seconde telt, want hoe sneller ze zijn, hoe meer punten ze verzamelen voor de finale-etappe op de tiende dag.

De deelnemers zijn Marc Coucke en zijn dochter Chloé, Bruno Vanden Broecke en zijn zoon Sam, Véronique De Kock en haar zoon Sébastien, en Francesco Planckaert en zijn dochter Noa Planckaert.

"Normaal gaan we altijd met het hele gezin op pad, dus dit is echt een stap volledig buiten onze comfortzone", zegt Francesco erover. "Dit is een unieke kans om elkaar nog beter te leren kennen en samen mooie herinneringen te maken!"

Ook voor Noa is het een heel avontuur. "Het was mijn allereerste keer op een vliegtuig, en dan nog meteen geblinddoekt!", klinkt het bij haar. "Ik wil later graag een wereldreis maken, dus dit is echt een tof voorsmaakje!"