VTM

Paniek in 'De Verraders': Onverwachte twist slaat in als een bom

door: LHX
De Verraders
Afbeelding bron: VTM

De zevende aflevering van 'De Verraders' deze zondag belooft enorm spannend te worden. Staf Coppens kondigt namelijk een bijzondere spelregel aan.

Na de verbanning van 'opperspeurder' Joris Brys lijken de verraders sterker te staan dan ooit. Maar net wanneer ze zich veilig wanen, krijgen ze te maken met een onverwachte twist...

Tijdens een nieuwe missie moeten de kandidaten kruiken door een bos manoeuvreren en die vervolgens kapotschieten. Wanneer een kruik met iemands naam wordt geraakt, mag die naar de wapenkamer.

Staf Coppens voegt daar echter nog iets belangrijks aan toe. "Als jullie als team vier gouden kruiken kapotschieten, komt er vanavond geen conclaaf", klinkt het.

Die aankondiging slaat in als een bom bij de verraders. "Ik begon wit weg te trekken, want dat willen wij natuurlijk niet", reageert Sean Dhondt. "Dan kunnen we elkaar 48 uur niet spreken of overleggen in alle veiligheid."

De vraag is uiteraard wat de groep zal doen. Spelen ze op veilig en richten ze zich op de wapenkamer, of wagen ze alles om het conclaaf te verhinderen?