Prachtig wat Koen Wauters heeft gedaan voor Kevin Janssens: "Ben hem er nog altijd dankbaar voor"

door: LHX
Koen Wauters
Afbeelding bron: VTM

Dat Koen Wauters een groot hart heeft, is geen grote verrassing. Enkele jaren geleden deed hij iets bijzonders voor Kevin Janssens.

Toen Kevin Janssens en Koen Wauters elkaar eens tegenkwamen, vroeg Koen aan Kevin wat zijn plannen met kerst waren. Die had Kevin niet. Daarom nodigde Koen, die alleen thuis zou zijn met zijn dochter Zita, hem uit.

Het werd een heel gezellige dag. "We zijn gaan wandelen, en dan heeft hij balletjes in tomatensaus voor mij gemaakt", vertelt Kevin op Joe. "We hebben gepraat over het leven, over werk, over muziek..."

Er was alleen één probleem: enkele dagen voordien was er iets in Kevins rug geschoten. Op een gegeven moment begon het te veel pijn te doen en zat er niets anders op dan in de zetel te gaan liggen.
 
"Toen zat hij naast mij, als een soort psychiater. We zijn beginnen babbelen, het was heel fijn. Uiteindelijk gaf hij mij het nummer van zijn kinesist." Diezelfde avond kon Kevin daar nog terecht.

Voor Kevin is het een mooie herinnering. "Ik vond dat zo'n warm en fijn gebaar van hem. Ik ben hem er nog altijd dankbaar voor, want het was echt een heel gezellige avond. Buiten de pijn in mijn rug dan."