Handig voor deze winter: ALDI heeft product waarmee je autoruiten makkelijk ontdooit

door: STS
Autoruit - bevroren
Afbeelding bron: Pixabay

Supermarktketen ALDI gaat een product verkopen dat deze winter goed van pas kan komen. Je kan er je autoruiten mee ontdooien.

Het gaat om 'Ruitontdooier' van het merk AutoXS. Dit product - met citroengeur - kost 2,99 euro voor een fles van 750 ml. Het is vanaf zaterdag 26 oktober te koop bij ALDI.

Daarnaast zal ALDI vanaf zaterdag nog enkele toebehoren voor voertuigen verkopen. Zo zal er een autohoes van AutoXS voor 17,99 euro verkrijgbaar zijn. Er is keuze uit een hoes voor binnen (polypropyleen, maat M of L) en een hoes voor buiten (polyester, maat M, L, XL of SUV).

Daarnaast zal ALDI ook een motorhoes van Bikemate verkopen voor 14,99 euro en een thermische autoruitbeschermer van AutoXS voor 3,49 euro.

Beter zitten in de wagen

Voor wie beter wil zitten in de wagen, zal er een autostoelkussen (verschillende varianten) verkrijgbaar zijn voor 9,99 euro, en ergonomische autostoelaccessoires voor 7,99 euro per stuk. Er is keuze uit een lendensteun, een rugsteun, een zitkussen en een nekkussen.

Een autozitverhoger voor kinderen kost 14,99 euro. Deze is geschikt voor kinderen van 125 cm tot 150 cm, en er is keuze uit verschillende varianten.

Volg Redactie24 nu op Instagram