Action-concurrent TEDi opent nieuwe winkel in Vlaanderen: "3.000 artikelen voor 1 euro per stuk"

door: STS
Tedi
Afbeelding bron: MRO

Er komt een nieuwe winkel van TEDi in Vlaanderen. De Duitse keten wil de strijd aangaan met Action.

De nieuwe winkel van discountketen TEDi komt er in het Kloosterbempden-complex in de stad Maaseik. De opening vindt over minder dan twee weken plaats, op vrijdag 25 oktober.

De winkel heeft een oppervlakte van 850 vierkante meter. Het is al de vijfde winkel van TEDi (voluit: Top Euro Discount) in Limburg. Klanten kunnen er terecht voor tal van artikelen aan scherpe prijzen.

TEDi biedt cadeau-, knutsel- en decoratieartikelen, speelgoed en schrijfwaren, feestartikelen, doe-het-zelfartikelen en drogisterijartikelen aan. Dat aanbod wordt elk seizoen uitgebreid met specifieke artikelen, zoals bijvoorbeeld tuin-, barbecue- en waterpretspullen.

De prijzen zijn net zoals bij concurrent Action laag. "Ongeveer 3.000 artikelen in het totale assortiment zijn permanent verkrijgbaar voor slechts 1 euro per stuk", vertelde woordvoerster Joleen Keil van TEDi aan Het Belang van Limburg.

"Klanten vinden in onze zaak in Maaseik ook merkproducten en huismerken. Al die artikelen hebben één zaak gemeen: ze zijn heel scherp geprijsd."

Er zijn ook al TEDi-winkels geopend in Tongeren, Bilzen, Oudenaarde, Lanaken, Leopoldsburg en Oostende.

Volg Redactie24 nu op Instagram