Iedereen wil dit nieuw en populair artikel uit Action: "Hier heb ik jaren op gewacht"

door: MRO
action
Afbeelding bron: MRO

Klanten zijn helemaal weg van een artikel dat sinds kort in de winkelrekken ligt bij Action. Op sociale media wordt er druk over gediscussieerd.

Klanten van Action voeren uitgebreide discussies in verschillende groepen op Facebook over een grote isoleerbeker die sinds kort te koop is. Het gaat om een isoleerbeker met een inhoud van liefst 1,2 liter met een handvat en een rietje. Deze is te koop in verschillende kleuren.

"Ik heb er vandaag ook 2 gekocht, één voor mijzelf en de andere voor mijn dochter. Ze is er dolblij mee", klinkt een klant enthousiast. "Heb hier al 3 jaar op gewacht", schrijft een ander. "Deze zijn top! Koffie en thee blijft warm en koud drinken blijft koud. Ik heb er veel plezier van", lezen we verder.

Sommigen begrijpen het enthousiasme niet en stellen zich vragen bij de populariteit ervan. "Ik zie deze nu overal passeren en ze zijn zo gegeerd. Maar wat is er zo speciaal aan dan?"

Anderen hebben dan weer bedenkingen bij de kwaliteit. "Dit zijn toch plastic bekers? Als ze rvs zouden zijn had ik er wel eentje gehaald. Het houdt nu je drank niet lang warm en niet lang koel maar voor dat geld kun je natuurlijk ook geen rvs verwachten."

De drinkbekers kunnen niet in de vaatwasmachine en zijn te koop bij Action voor 5,95 euro.

isoleerbeker-acti
Afbeelding bron: Action
Tags action