Klanten kunnen niet ophouden over wat ze nu zien bij Action: "Doe eens normaal"

door: MRO
action
Afbeelding bron: MRO

Klanten die bij Action gaan winkelen raken niet uitgepraat over wat ze nu in de winkels zien. In de Action-filialen liggen nu al spullen voor Halloween en dat zorgt voor zeer verdeelde meningen bij klanten.

Het is nog maar half augustus, de zomervakantie is nog volop aan de gang, en toch liggen er nu al spulletjes voor Halloween in de winkels van Action. Het zorgt voor een lange discussie tussen klanten op een Facebookgroep over de populaire winkelketen.

Heel wat mensen vinden het heerlijk om nu al spullen voor de herfst en Halloween te kunnen kopen. "Dat is allemaal weer op = op, dus nu kopen want anders grijp je mis", waarschuwt iemand.

"We hebben vandaag herfst en Halloween decoratie gekocht gekocht in de Action met onze kids. Ze vinden het geweldig om alles te versieren in thema en we doen dit ruim op tijd om er lang van te genieten", luidt het bij een enthousiasteling.

Toch zijn er heel wat afkeurende reacties van mensen die het nog veel te vroeg vinden om nu al Halloween-decoratie te kopen. "Eerlijk vind ik het toch een beetje overdreven" en "Ik vind het erover", lezen we in de vele reacties.

"Dit is echt vermoeiend. Dat ze eens normaal doen. Als je in oktober iets zoekt, dan vind je niets", reageert nog iemand.