Fans van Action raken niet uitgepraat over dit artikel: "Super!"

door: STS
action
Afbeelding bron: MRO

Mensen die Action volgen op het sociale mediakanaal Facebook laten weten enthousiast te zijn over een artikel. Dat zorgt voor speelse verfrissing voor honden.

Action zette op Facebook een dierenmat met watersproeier in de kijker. "Met deze dierenmat verwen je jouw hond met verfrissend water", klinkt het.

"Het product werkt verkoelend op warme dagen, is makkelijk aan te sluiten op je tuinslang en er is keuze uit verschillende zomerse printjes."

Volgers van Action zijn enthousiast over dit product

Volgers zijn enthousiast over het artikel, dat slechts 4,44 euro kost. "Ik heb er eentje gekocht, onze kleine man vindt het super", reageert een vrouw.

Een ander wil weten hoe groot de doorsnede van de dierenmat is: "Ik heb nogal een grote hond." De vrouw reageerde: "Ongeveer 1 meter, maar ik denk dat je grote schat het heel leuk ga vinden. Hij kan gewoon erdoor lopen, er blijft wat water staan in het badje en hij kan zo onder de stralen door."

"Oh my God, dit heb ik nodig", reageert iemand anders. "Ja, dit ziet er tof uit", lezen we ook nog. Veel volgers tagden een hondeneigenaar uit hun familie- of kennissenkring.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

Dierenmat
Afbeelding bron: Action