Metejoor kondigt opvallend nieuws aan over zijn zangcarrière na zijn burn-out

door: PMN
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Metejoor scoorde met ‘Groot’ een zomerhit. De zanger komt van ver, want hij kreeg immers af te rekenen met een burn-out.

Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, stond deze zomer regelmatig op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Met zijn hit ‘Groot’ stond hij ook hoog in de hitparade. Zo werd het voor hem toch nog een geslaagde zomer na zijn burn-out.

Een opvolger voor ‘Groot’ komt er voor het eerst niet. Dat zegt Metejoor bij het Laatste Nieuws. “Ik denk oprecht dat die er pas komt in de zomer van 2025.”

“Het is zeker niet slecht om te wachten. Als artiest moet je jezelf heruitvinden, dat is belangrijk. En Metejoor gaat al die tijd niet weg zijn, hè. De opnames van ‘Lift You Up’ starten eind dit jaar ook; dat resultaat zal in de loop van volgend jaar op VTM komen.”

Metejoor zal pas in de zomer van 2025 weer nieuwe muziek uitbrengen

“Wellicht komt daar een nieuwe single uit, met een duetpartner die ik in dat programma ga zoeken. Tenzij er tijdens de schrijfsessies ineens een liedje ontstaat dat we meteen willen uitbrengen; dat kan altijd. We zullen zien. Geen druk.”

Metejoor start nu aan een tour door Nederland. Daarna kan de riem er voor hem even af. “Ik ga genieten. Met muziek, maar ook met sport. Ik ga weer lopen. En over twee weken is het al zover: zondagochtend om half 10 het voetbalplein op.”

Tags Metejoor