Eén jaar nadat Dany Verstraeten met pensioen ging: “Zo gaat het nu met mij”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het is alweer één jaar geleden dat Dany Verstraeten met pensioen ging. Hij was al die tijd nieuwsanker bij VTM. Veel kijkers vonden het heel jammer dat hij met pensioen ging.

Dany Verstraeten is nog altijd graag gezien bij tv-kijkend Vlaanderen. In Het Laatste Nieuws laat hij weten hoe het nu, één jaar later, met hem gaat. “Het gaat goed met mij”, klinkt het.

Het is niet zo dat Dany in een zwart gat gevallen is. “Mijn leven werd niet plots helemaal omgegooid”, bedenkt hij zich. “Ik had al wat kunnen ‘oefenen’. Ik presenteerde VTM NIEUWS de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar op zondag. De rest van de week voelde ik me al een beetje gepensioneerd.”

Dany Verstraeten laat weten dat alles goed met hem gaat nu hij op pensioen is

Al veranderde er wel wat in het leven van Dany. “Mijn leven is nu een stuk rustiger geworden. Niets moet nog, alles kan en mag. Ik voel me nergens meer toe verplicht en dat voelt ook goed.”

“Dat ik wel degelijk met pensioen ben, kan ik echter niet vergeten, want de mensen die ik tegenkom, spreken mij er steevast over aan. Soms lijkt het wel of ik de bekendste gepensioneerde van Vlaanderen ben.”