Laura Tesoro overladen met reacties na release van haar nieuwe single ‘So Naive’: Iedereen denkt hetzelfde

door: PMN
Laura Tesoro
Afbeelding bron: Photonews

Laura Tesoro scoorde deze zomer een hit met ‘Oya Le Le’. Dit nummer bracht ze in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ en het is een cover van K3.

Laura Tesoro was tijdens de afgelopen zomervakantie weer een van de presentatrices in ‘Tien Om Te Zien’. Daarnaast stond ze vaak op het podium. Met ‘Oya Le Le’ was ze ook genomineerd voor ‘Zomerhit’.

De zangeres kan dus tevreden terugblikken op de zomervakantie. Laura zit echter niet stil; vrijdag kwam haar nieuwe single uit.

Laura bracht het nummer ‘So Naive’ uit. Voor de fans is het geen onbekend nummer, want de zangeres zingt het ook tijdens haar optredens. De fans zingen dan telkens luid mee.

Het is nu afwachten hoe de rest van Vlaanderen gaat reageren op de nieuwe single. Afgaande op de reacties op sociale media hoeft Laura zich daar echter geen zorgen om te maken.

“Ik speel het nummer on repeat,” reageert Aaron Blommaert. Ook Pommelien Thijs laat weten dat zij het een heel goed nummer vindt. Dat doet trouwens ook Nora Gharib.

Daarnaast zijn ook de andere volgers van Laura vol lof over ‘So Naive’. “Eindelijk breng je het nummer uit. Het is een geweldige song. Iedereen is je dankbaar dat je het nu hebt uitgebracht.”