Lidl-klanten laaiend enthousiast over artikel: "Een regelrechte aanrader"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Lidl zet via de nieuwsbrief enkele zaken die onontbeerlijk zijn voor een goede nachtrust in de kijker. Deze artikelen worden verkocht via de webshop van de supermarktketen.

"Met een goede nachtrust gaat alles beter", klinkt het bij Lidl. "En wij hebben daarvoor alles in huis: matrassen, kussens, beddengoed en nachtkledij."

Zo is er bijvoorbeeld de Setex matrasbeschermer, om tussen matras en lattenbodem te leggen. Dit artikel, met prijzen van 11,99 euro tot 29,99 euro, afhankelijk van het formaat, krijgt uitstekende recensies van klanten die het kochten.

"Zorgt ervoor dat de matras niet wegglijdt", schrijft een klant die vijf sterren geeft. Een ander beaamt dat: "Houdt goed vast en doet zijn werk."

"Uitstekende matrasbeschermer voor dit bedrag", lezen we verder nog. "De zuignapjes aan de lattenbodem zijde heb ik nog nooit meegemaakt, die houden de boel geweldig op zijn plaats. Een regelrechte aanrader."

Stofvrij

"Fijn dat dit artikel stofvrij is", laat een andere klant weten. "Ik had eerst elders een exemplaar met jute gekocht en dat gaf enorm veel stof en troep. Deze maat is goed en hij blijft mooi liggen. Dat hij wasbaar is, is ook prettig. Dat is bij veel onderleggers tussen bedbodem en matras niet het geval."

Volg Redactie24 nu op Instagram