Klant van Action waarschuwt: "Groot verstikkingsgevaar, mijn hondje had dood kunnen zijn"

door: STS
action
Afbeelding bron: MRO

Een klant van Action zegt er niets meer te zullen kopen na een slechte ervaring met hondenspeelgoed. Dat ging al snel kapot.

"Ik had bij Action een hondenspeeltje gekocht voor mijn puppy. Na een paar minuten zachtjes spelen onder toezicht was het al kapot en was het speeltje één groot verstikkingsgevaar. Ik heb het natuurlijk meteen weggehaald bij mijn pup", laat de vrouw weten op Trustpilot.

Ze nam vervolgens contact op met Action. "Als reactie kreeg ik te horen dat ze 'het door gaan geven aan de afdeling waar het hondenspeelgoed uitvoerig getest wordt'. Ik vraag me af of ze het überhaupt testen. Als een kleine puppy er na een paar minuten al bijna in stikt, lijkt me dat het nooit door de test had mogen komen."

Geen compensatie van Action

Dat ze niet gecompenseerd werd, stuit haar ook tegen de borst. "Niks geen sorry, geen aanbod om mijn geld terug te krijgen of een ander hondenspeeltje uit te zoeken. Erg jammer. Gewoon weggegooid geld en een puppy die gestikt had kunnen zijn als ik niet bij haar had gezeten."

"Persoonlijk zal ik dus niks meer kopen bij deze winkel. Ik geef liever wat meer geld uit dan dat mijn puppy straks dood is. Daarnaast is het gewoon weggegooid geld. Na een paar minuten heb je er niks meer aan."

De vrouw liet de recensie achter op 15 augustus. De klantendienst van Action heeft er nog niet op gereageerd.