Veel klanten niet blij met wat Action nu doet: "Te gek voor woorden"

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Klanten voeren discussie over wat ze nu al zien bij de populaire winkelketen Action. Met nog meer dan drie maanden te gaan tot Kerstmis, heeft Action nu al kerstversiering in de winkelrekken gelegd.

Het is toch even schrikken, het is pas begin september en de kerstspullen liggen nu al in de winkelrekken bij Action. Het zorgt voor tientallen reacties in een Facebookgroep over de winkelketen en daaruit blijkt dat de meesten het toch wat te vroeg vinden.

"Dit moesten ze verbieden. Het leven gaat al veel te snel, waarom dan maanden vooruitlopen?" en "Waarom ligt er nog niets voor Pasen? Dit is belachelijk toch", lezen we in de honderden reacties.

"Ik ben grote fan van Kerstmis, maar dat vind ik erover. Dat moeten ze verbieden. De charme van Kerstmis zal eraf zijn tegen december. Te gek voor woorden", schrijft een ander.

Een klant krijgt er zelfs stress van. "Het verklaart waarom er al bijna niets meer voor Halloween was. Zelfs verkleedkleren waren al leeg aan het geraken. Ben ik enige die hier stress van heeft, dat alles nog sneller lijkt te gaan?"

Kerstversiering in de winkelrekken bij Action

kerstaction
Afbeelding bron: MRO

Toch zijn er ook klanten die het best wel leuk vinden om nu al kerstspulletjes te kopen. "Dit is fantastisch, ik hou ervan", luidt het. "Niemand verplicht u om al effectief iets te kopen. Leuk voor de mensen die kosten willen spreiden of al willen genieten. Diegenen die het te vroeg vinden wandelen er gewoon gezellig voorbij", klinkt het in een andere reactie.