Action-klanten raken maar niet uitgepraat over populair artikel van 2,99 euro: "Gelijk 10 flesjes gehaald"

door: MRO
Action winkel
Afbeelding bron: MRO

Klanten raken maar niet uitgepraat over een populair artikel dat bij Action wordt verkocht. Het gaat om een wasparfum White Musk dat verkocht wordt voor 2,99 euro.

Je dient het wasparfum toe te voegen aan het wasverzachterbakje in je wasmachine en dan geeft het je wasgoed een heerlijk frisse geur. In de Facebookgroep 'Alles van de Action' ontstond een lange discussie over het wasparfum.

Sommige klanten vinden het geen goed product, anderen zijn dan weer laaiend enthousiast. "Gelijk 10 flesjes gehaald", klinkt het bij een koper. "Je hebt maar een klein beetje nodig en het ruikt zo lekker", schrijft iemand. "Ja lekker, ik heb ook meteen wat ingeslagen voor ze weer uit het assortiment gaan", vult een ander aan. 

Iemand gebruikt het in de slaapkamer en in de woonkamer. "Deze is heerlijk! Ik heb een spuitflesje om het bed elke dag mee in te sprayen, 2 spuitjes is voldoende. En een spuitfles om de bank mee in te spuiten, heerlijk."

Maar toch is niet iedereen fan: "Vergeleken met de wasparfum die ik gebruik, is dit echt slecht. Ik ruik precies niks van deze, terwijl met de andere die ik gebruik m’n hele huis er naar ruikt. Wanneer mijn kleding in de was gaat ruik ik het nog. Bij deze totaal niet". "Ruikt helemaal niet", schrijft nog iemand.