Moeilijk voor Regi en zijn zwangere echtgenote Kristel: “Zijn daar wel van geschrokken”

door: PMN
Regi gaat trouwen - Regi - Kristel.
Afbeelding bron: VTM

Kristel Hubney is halverwege haar zwangerschap. Ze is de echtgenote van Regi. Voor hen was er even een moeilijk moment.

Kristel Hubney en Regi zijn eerder dit jaar getrouwd. We konden alles volgen in een realityreeks. Daar is heel wat negatieve commentaar op gekomen. “De eerste twee weken schrokken we van de zure reacties, daarna is dat wat gaan liggen”, blikt de DJ terug in Nina. “Als mensen mij te klef vinden, so be it.”

Bij Kristel kwamen die negatieve commentaren wel hard binnen. Regi is met haar gaan praten. “Ik heb echt aan haar moeten uitleggen dat het allemaal zo erg niet is.”

Regi en Kristel zijn wel geschrokken van de negatieve reacties op hun realityreeks naar aanleiding van hun huwelijk

“Het grote verschil is dat ik nog altijd tussen mijn publiek sta tijdens mijn shows. Dat is mijn graadmeter. Ik kom het podium op en krijg volle bak applaus: dan weet je dat je het nog goed zit.”

Het doet Regi beseffen dat er een groot verschil is tussen de echte wereld en de negatieve commentaren die je online leest. “Om dat mentaal te plaatsen, moet je wat ervaring hebben en weten dat het volgende week over iemand anders zal gaan op de sociale media. Dat was in ons geval zo, omdat Astrid Coppens en Natalia de kop van jut waren door hun programma.”