Zwangere Kristel Hubney, echtgenote van Regi, beleefde al moeilijke maanden: “Zo gaat het nu met mij”

door: PMN
Regi en Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Kristel Hubney is zwanger. Ze is de echtgenote van Regi. Het is hun eerste kindje samen.

Kristel Hubney en Regi hebben al kinderen uit een vorige relatie. Eind december komt hun eerste kindje aan dat ze gezamenlijk hebben. Ze kijken er enorm naar uit.

Kristel beleefde wel een erg moeilijke start van haar zwangerschap. Dat zegt ze in Nina. “De eerste drie maanden zijn zwaar geweest. Ik was niet echt ziek, maar wel misselijk en héél moe. Ik viel constant in slaap”, licht Kristel toe.

De echtgenote van Regi had weinig andere keuze dan goed te rusten, iets wat ze ook gedaan heeft. “Ik ben zelfs niet naar mijn groot idool Taylor Swift kunnen gaan door mijn vermoeidheid.”

Het gaat intussen weer goed met Kristel: "Alsof ik alles aankan"

Intussen gaat het een stuk beter met Kristel. “Ik voel me in dit tweede trimester heel fit, alsof ik alles aankan. Nu ben ik vooral aan het genieten.”

“Ik ben heel graag zwanger. Ik weet nu al dat ik dit na de geboorte hard ga missen. Misschien wil ik er hierna nog wel eentje.”

Dat is toch buiten haar man Regi gerekend. “Wat? Je overvalt me hiermee. De fabriek is gesloten. Ik ga me niet laten knippen, dat durf ik niet. Maar ik denk toch dat de kranen dichtgedraaid worden. Dat de debatten sluiten. Hoe moet ik het nog zeggen?”