Dieter Coppens en Kevin hebben fantastisch nieuws na hun avontuur in ‘De Goudvis’

door: PMN
De Goudvis - Dieter Coppens - Kevin
Afbeelding bron: VRT1

Dieter Coppens en zijn vriend Kevin zien we elke zondag in ‘De Goudvis’. Met hun zelfgemaakte boot trekken ze het land rond. Het levert telkens hartverwarmende televisie op.

Dieter Coppens en Kevin zijn al een tijdje vrienden. Ze zijn niet aan hun eerste avontuur toe. “Kevin en ik hebben al een paar keer door Europa gelift, en dan spreken we vaak Engels, maar nu was het in het Nederlands te doen en kon hij met iedereen babbelen,” vertelt Dieter in Dag Allemaal.

Dieter is wel wat opgevallen bij Kevin. “Hij groeit in zijn rol als tv-maker. We zijn nog meer collega’s geworden. Ik denk dat niet iedereen zo avontuurlijk ingesteld is als Kevin. Met hem kun je een stapje verder gaan.”

Dieter Coppens en Kevin hebben besloten om nog samen op reis te gaan

De twee hebben fantastisch nieuws. “Hij is ook hard gegroeid door de verschillende avonturen die we al beleefd hebben, maar met Kevin is er toch een speciale klik,” legt Dieter uit. “Ik denk niet dat het onze laatste reis is geweest.” Daar is Kevin het helemaal mee eens.

Dieter en Kevin zie je elke zondagavond in ‘De Goudvis’. Het programma start om 20 uur. Je kunt het bekijken op VRT1 en herbekijken op VRTMAX.