Laura Tesoro vindt het maar niets: "Kan niet begrijpen dat mensen zich om die reden ergeren bij mij"

door: PMN
Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro heeft sinds afgelopen vrijdag een nieuw nummer uit. Het nummer kreeg de titel ‘So Naive’. Dit nummer wordt al luidkeels meegezongen tijdens haar optredens.

De 28-jarige Laura Tesoro viert haar 10-jarige carrière. Ze heeft deze zomer zo’n 25 shows afgewerkt. “Dat zijn er opvallend meer dan vorig jaar,” bedenkt de zangeres zich in een interview met Het Laatste Nieuws. “Dus ik ben heel blij dat we dit hebben kunnen doen.”

“Het was heel leuk om in een soort routine te zitten. Ik denk dat we elke week gespeeld hebben, dus ja, op den duur is dat gewoon plezant. Je bent het zo gewend dat je niet meer hoeft na te denken, en dat maakt het heel leuk.”

Laura Tesoro zegt niet te begrijpen dat mensen zich zo kunnen ergeren aan een broek die ze draagt op het podium

Laura verscheen elke keer weer in opvallende outfits op het podium. Daar is al heel wat commentaar op gekomen. “Ik ben daar echt van geschrokken,” reageert Laura. “Er was deze zomer best wel wat te doen over een broek die ik aanhad, en ik vind het zo leuk om die dan nog eens aan te trekken.”

“Ik vind het zo grappig dat mensen zich daar zo druk om kunnen maken. Ik kan me niet voorstellen dat ik me zo druk zou maken om de broek die iemand aanheeft. Maar kijk, mijn excuses als ik iemand geschoffeerd heb of zo. Ik vind dat het op een podium niet zo alledaags moet zijn. Anders zou het maar saai zijn, toch?”