Klanten raken het niet eens over product uit Action: "Koop ik nooit nog bij Action" vs "Superblij mee"

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Shutterstock / PixelBiss

De populaire winkelketen Action heeft nu al heel wat spulletjes in de winkelrekken liggen om je huis in een kerstsfeer te steken. Klanten reageren echter heel verschillend op een kerstboom die Action verkoopt.

Action verkoopt een Deluxe kerstboom van 210 cm hoogte met een metalen voetstuk voor 39,95 euro. "Deze kunstkerstboom is bijna niet te onderscheiden van een echte. Deze kerstboom heeft als voordeel dat je hem supersnel in elkaar kunt zetten, maar ook snel kunt afbreken en eenvoudig kunt opbergen", laat de winkelketen weten in de omschrijving.

Op Facebook raken klanten maar niet uitgepraat over deze kerstboom. "Een dunne kale boom, zou niet van de Action halen", schrijft iemand. "Ik had hem eerst, maar hij is heel kaal en valt makkelijk uit elkaar", klinkt het in een andere reactie. "Ik had er eentje. Ik koop nooit nog een kerstboom van de Action, volgens mijn mening waardeloos", lezen we verder.

Anderen zijn dan weer wel heel tevreden over deze kerstboom. "Ik vind hem echt prima" en "Ik heb die ook en ben er superblij mee", klinkt het enthousiast. "Ik heb hem vorig jaar gekocht, mooie boom", schrijft nog een andere klant.

kerstbacti
Afbeelding bron: Action