Klant geschokt: "Nog nooit in mijn leven zo behandeld in een winkel, wat een marginale nest!"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die met haar dochter een boek wilde gaan kopen voelt zich slecht behandeld door het personeel van de winkel. Online schreef ze haar ervaring neer.

De vrouw en haar dochter waren naar de Fnac getrokken, in Hasselt. "Wij kopen vaak strips en albums voor mijn dochter in deze winkel. Ik ging met mijn dochter een boek halen, maar we konden het niet vinden", schrijft de vrouw op Trustpilot.

"We vroegen hulp aan de verkoopster met paars haar, en ik had daar direct spijt van. Ze keek me aan alsof ik ongelegen kwam en haar durfde te storen."

"Toen ik vroeg of ze het boek hadden - dat volgens de webshop in de winkel moest liggen - draaide ze met haar hand, alsof ze wilde zeggen: 'Sneller, ik heb hier geen zin in.'"

"Ik stopte direct met mijn uitleg en wist niet hoe ik moest reageren. Ik was in de war en kon niet geloven wat me overkwam. Ik ben nog nooit in mijn leven zo behandeld in een winkel. Wat een marginale nest!"

Klantendienst Fnac reageert

De klantendienst van Fnac las het bericht en beantwoordde het: "We vinden het spijtig te moeten lezen en zullen jouw opmerking aan de betrokken dienst doorgeven."