VTM

Speurend Vlaanderen laat in zijn kaarten kijken: Dit is volgens hen stuntelig Eikeltje van The Masked Singer

door: WVDS
The Masked Singer Eikeltje
Afbeelding bron: VTM

De toeschouwers van The Masked Singer zijn al getrakteerd op enkele bijzonderheden, zeker tijdens de tweede show van het tv-programma.

Tijdens de laatste show kwamen de kijkers te weten dat bijvoorbeeld Space Babe plots een duo is met een meezingende ruimtescooter. De stoere Mike blijkt niemand minder dan Hugo Sigal te zijn. En op maandag lanceerde The Masked Singer alweer een nieuw figuur: Poppemie.

Maar tijdens de tweede show viel vooral een figuur op door zijn nietszeggende prestatie: Eikeltje. Het figuurtje zingt haast niet, en die paar woorden die hij roept, kunnen we toch niet klasseren onder zingen.

Ook tuimelde Eikeltje bijna tweemaal van het podium. Maar natuurlijk is de geheimzinnigheid wie in de kostuums zit topspeurwerk. En dat is Vlaanderen momenteel aan het doen.

Verschillende Vlaamse topspeurders laten al in hun kaarten kijken: “Het is gewoon een grote ‘Formule 1’-fan: dé Jeroom!”, “Ik denk William Boeva”, “Sven De Ridder” of een grappige gok: “Ik hoor de stem van Wesley Sonck, maar de tips kloppen niet".